Goedkoopste autoverzekeringen

Verzekeren
full-icon

Goedkoopste autoverzekeringen

Omnium   -   Zondag 8 maart 2015  

De zoektocht naar een goede autoverzekering start en eindigt tegenwoordig op het internet. We onderscheiden verschillende fases: informatie opzoeken, tarieven vergelijken en nadien een aanvraag indienen. In eerste instantie moet je weten welke verzekering je precies wenst. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is de goedkoopste optie en is tevens verplicht om af te sluiten indien u zich met de wagen op de openbare weg begeeft. Deze verzekering zal schade dekken aan derden bij een ongeval in fout. Eigen schade is voor eigen rekening. Uiteraard kan men mits aanvullende dekkingen meer risico's dekkingen. Bij een volledige omnium zal bijvoorbeeld ook eigen schade worden gedekt - ook indien met een fout begaat. Het spreekt voor zich dat deze verzekeringen veelal voor nieuwe, duurdere wagens zijn.

Eenmaal de keuze is gemaakt omtrent de soort verzekering die men wenst, is het hoogtijd om de tarieven eens te vergelijken. Online kan dit middels de autoverzekering simulatie. De hoogte van de premie van de autoverzekering berekenen gebeurt in enkele minuten tijd. De gegevens van de wagen en de bestuurder invoeren en even aangeven welke dekkingen u precies wenst en per meteen zal de simulator automatisch de berekeningen doorvoeren. Doe dit bij meerdere aanbieders en logischerwijs zult u meerdere tarieven in handen hebben.

Weet uiteraard dat de goedkoopste verzekering niet altijd de beste is. Hoe zit het bijvoorbeeld met de franchise en met een eventuele vervangwagen. De voorwaarden kunnen wel nogal eens verschillen van aanbieder tot aanbieder en net daarom is het belangrijk om zich niet blind te staren op de prijs. Meer informatie omtrent vrijstelling en het simuleren van autoverzekering kunt u vinden op volgende site http://verzekeringautoberekenen.be/ - weet dat de tarieven aardig wat kunnen verschillen en mits een objectieve vergelijking kan u dan ook honderden euro's besparen.


Nieuwste artikelen
Goedkoopste autoverzekeringen

Zondag 8 maart 2015